Național

Accident rutier mortal în Suceava! Un autoturism a intrat violent într-un TIR parcat pe marginea drumului

Un autoturism a intrat din plin într-un TIR parcat în afara părții carosabile, sâmbătă dimineața, pe drumul european E85, în județul Suceava. Un bărbat a murit, iar o persoană rănită a ajuns la spital.

Accident rutier mortal în județul suceava/Foto: ISU Suceava Accident rutier mortal în județul suceava/Foto: ISU Suceava

 

 


Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineaţă, pe drumul european E85, pe raza localităţii Drăguşeni din judeţul Suceava, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

 


Victimele, una de 38 de ani, iar cea de-a doua de 55 de ani, se aflau într-un autoturism care a intrat într-un camion parcat în afara părţii carosabile.

„Cei doi ocupanţi ai autoturismului au rămas încarceraţi, unul dintre ei fiind inconştient. Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, informează ISU Suceava.


După scoaterea victimelor din maşină, s-au efectuat manevre de resuscitate pentru unul dintre bărbaţi, însă, ulterior, s-a declarat decesul.

Cea de-a doua victimă, conştientă, a fost preluată de ambulanţă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal în Suceava! Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter