Național

Scene înfiorătoare lângă o școală. Un bărbat și-a dat foc lângă sediul instituției și a murit

Un bărbat a decedat marţi dimineaţă după ce şi-a dat foc în apropierea unei unităţi de învăţământ din Râmnicu Vâlcea. Medicii sosiți la locul incidentului nu au mai reușit să-l salveze pe bărbat.

Un bărbat a decedat marţi dimineaţă după ce şi-a dat foc în apropierea unei unităţi de învăţământ din Râmnicu Vâlcea/ Foto: depositphotos.com Un bărbat a decedat marţi dimineaţă după ce şi-a dat foc în apropierea unei unităţi de învăţământ din Râmnicu Vâlcea/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat a decedat marţi dimineaţă după ce şi-a dat foc în apropierea unei unităţi de învăţământ din Râmnicu Vâlcea, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

 


Pompierii militari vâlceni au precizat că la sosirea echipajelor bărbatul era cuprins de flăcări şi nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Am fost informaţi în această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Imediat, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.


Martori la incident spun că bărbatul ar fi ieşit dintr-un bloc din zonă şi şi-ar fi dat pur şi simplu foc. Cazul este cercetat de poliţişti care încearcă acum să afle identitatea bărbatului şi motivul pentru care a recurs la acest gest.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Moarte cumplită în Oradea. Un bărbat a murit ars de viu în centrul oraşului

Doi bărbați au plecat la pescuit și nu s-au mai întors acasă. Unul dintre ei a fost găsit mort în râu

Ultimele Stiri
abonare newsletter