Național

Tragedie în Buzău! O elevă de 18 ani s-a sinucis după ce s-a certat cu iubitul ei

O adolescentă de 18 ani din comuna Mărăcineni care s-a sinucis după o ceartă cu iubitul său. Polițiștii au deschis dosar penal.

O adolescentă de 18 ani din comuna Mărăcineni care s-a sinucis după o ceartă cu iubitul său/ Foto: pixabay.com O adolescentă de 18 ani din comuna Mărăcineni care s-a sinucis după o ceartă cu iubitul său/ Foto: pixabay.com

 

 


Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei eleve în vârstă de 18 ani din comuna Mărăcineni care s-a sinucis după o ceartă cu iubitul său, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

 


Potrivit unor surse judiciare, fata a fost găsită fără suflare, spânzurată într-o anexă a locuinţei, de către tatăl său care a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul poliţiei şi pe cel al cadrelor medicale. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ pentru cercetări.

„IPJ Buzău a fost sesizat printr-un apel la 112 de către tatăl tinerei despre eveniment. La faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru cercetări, fiind deschis la acest moment un dosar penal pentru moarte suspectă. Sunt aşteptate rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs decesul”, a precizat, pentru agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.


Nu au fost găsite urme de violenţă asupra tinerei. Conform aceloraşi surse, fata s-ar fi sinucis după o ceartă pe care ar fi avut-o în urmă cu o zi cu iubitul ei. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tentativă de sinucidere pe Plopilor. O femeie a amenințat că se aruncă de la etaj

Sinucidere în Zorilor. O tânără de 18 ani a MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etaj, pe strada Observatorului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter