Național

Elev de 14 ani, găsit leșinat în fața școlii. Autoritățile cred că ar fi consumat droguri

Un băiat de 14 ani a fost găsit de un coleg, joi dimineaţa, căzut în faţa şcolii din municipiul Lugoj.

Un băiat de 14 ani a fost găsit de un coleg, joi dimineaţa, căzut în faţa şcolii din municipiul Lugoj/ Foto: depositphotos.com Un băiat de 14 ani a fost găsit de un coleg, joi dimineaţa, căzut în faţa şcolii din municipiul Lugoj/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un elev de 14 ani din municipiul Lugoj a fost găsit de un coleg, joi dimineaţa, căzut în faţa şcolii, din primele informaţii furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş reieşind că minorul ar fi suferit o intoxicaţie, fără detalii despre natura substanţei care a produs alterarea stării de sănătate.

 


Copilul a fost transportat la spital şi este în afara oricărui pericol.

„Poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Cernei din municipiul Lugoj, în proximitatea unui liceu şcolar, un băiat ar fi leşinat, acesta fiind căzut pe trotuar. 


Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului împreună cu un echipaj medical, băiatul de 14 ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În continuare, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Un coleg l-a găsit leșinat în fața școlii

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, a declarat că, din informaţiile pe care le are la acest moment, ca urmare a discuţiilor purtate cu directoarea liceului, a reieşit că „elevul nu a participat la prima oră de curs, fiind găsit în faţa unităţii de învăţământ de către un alt coleg, care a anunţat profesorii din şcoală”.

„Aceştia au acordat primul ajutor şi au apelat imediat serviciul 112. La acest moment este internat şi, la fel, din informaţiile primite, ştim că elevul este în afara oricărui pericol. Se pare că a suferit o intoxicaţie, fără să se cunoască detalii, la acest moment, despre substanţa/substanţele, care au produs alterarea stării lui de sănătate. Părinţii au fost imediat contactaţi”, a precizat Aura Danielescu, citată de agerpres.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Elevul sârb, autor al atacului din Belgrad, nu poate fi tras la răspundere penală. Tatăl său, arestat

A murit eleva de 14 ani care s-a înecat cu un jeleu. Era internată la ATI la Spitalul de Copii Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter