Național

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care e furată de un bărbat care coboară din TIR. VIDEO

O cameră de supraveghere montată de drumari într-o parcare, pentru a fi depistaţi cei care abandonează deşeuri, a surprins momentul în care este furată de un bărbat care coboară dintr-un TIR.

Cameră video furată / Foto: Facebook - DRDP Timişoara Cameră video furată / Foto: Facebook - DRDP Timişoara

 

 


O cameră de supraveghere montată de drumari într-o parcare de pe DN 7, pentru a fi depistaţi cei care abandonează deşeuri, a surprins momentul în care este furată de un bărbat care coboară dintr-un TIR, imaginile fiind trimise Poliţiei Arad.

Furtul a avut loc într-o parcare aflată între localităţile arădene Pecica şi Nădlac.


„La fiecare informare pe care o facem cu privire la activităţile de salubrizare din parcările de pe drumurile naţionale, ni se recomandă să montăm camere de supraveghere. Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deşeuri provenite din gospodării sau materiale de construcţie, este pe DN 7 între Pecica şi Nădlac. A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar aparatul a fost furat”, au transmis, vineri, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, care au publicat şi imaginile video pe pagina de Facebook a instituţiei.

În înregistrarea făcută pe timp de noapte se vede cum un TIR se apropie de stâlpul pe care e instalată camera, un bărbat coboară din cabină şi demontează dispozitivul. Imaginile au fost blurate pentru a se proteja identitatea conform regulilor GDPR, însă ele vor fi analizate de poliţiştii arădeni, care le-au primit de la reprezentanţii DRDP Timişoara.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Un TIR plin cu bere s-a răsturnat în județul Bistrița-Năsăud. Șoferul era băut. FOTO

Femeie de 70 de ani, prinsă SUB MAȘINĂ pe trotuar în Cluj-Napoca! Victima a suferit multiple traumatisme

Ultimele Stiri
abonare newsletter