Actualitate

Femeie de 70 de ani, prinsă SUB MAȘINĂ pe trotuar în Cluj-Napoca! Victima a suferit multiple traumatisme

Pompierii au intervenit pe o stradă din Mărăști pentru a scoate de sub mașină o femeie de 70 de ani, care a suferit multiple traumatisme. Șoferul a călcat-o când dădea cu spatele.

Femeie prinsă sub mașină în Mărăști / Foto: ISU Cluj Femeie prinsă sub mașină în Mărăști / Foto: ISU Cluj

 

 


Pentru a o extrage pe femeie, pompierii au folosit echipamente pentru a ridica mașina. 

Mașina sub care era prinsă femeia, ridicată de pompieri / Foto: ISU Cluj

Ulterior, victima a primit asistență medicală de la paramedicii SMURD la fața locului, după care a fost transportată la spital:


Intervenție SMURD pentru asistarea unei persoane surprinse sub un autoturism pe strada Fabricii / Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit cu două autospeciale dotate cu modul de descarcerare pentru a scoate o femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a fost surprinsă sub un autoturism pe partea pietonală de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Astfel, a fost necesară utilizarea echipamentelor hidraulice pentru a ridica autoturismului și pentru a extrage victima de sub aceasta.

Femeia era în stare de conștiență și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență la fața locului, iar apoi au transportat-o la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.


Intervenția pompierilor la o femeie prinsă sub mașină pe trotuar / Foto: ISU Cluj

Femeia a fost călcată de mașină când șoferul mergea cu spatele:

„Eveniment rutier produs pe strada Fabricii, din municipiul Cluj-Napoca. Un conducător auto, în vârstă de aproximativ 35 de ani, ar fi surprins și accidentat, în timpul efectuării unei manevre de mers înapoi, o femeie de circa 70 de ani, care se afla în deplasare pe trotuar. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Femeia a fost preluată de un echipaj medical”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Un TIR plin cu bere s-a răsturnat în județul Bistrița-Năsăud. Șoferul era băut. FOTO

Pentru ce a primit un șofer din Cluj o amendă de aproape 5.000 de lei? Condusul iresponsabil se plătește

abonare newsletter