Național

Prăjituri cu canabis într-un restaurant din România. Zeci de oameni au ajuns la spital

O petrecere s-a încheiat la spital pentru 16 persoane care au chefuit în restaurantul unui cunoscut hotel din Râmnicu Vâlcea.

Mașini de intervenție. Sursă foto Facebook ISu Cluj Mașini de intervenție. Sursă foto Facebook ISu Cluj

 

Surse Digi 24 susțin că acestea ar fi consumat prăjituri cu canabis aduse din Olanda.  Petrecăreții au acuzat cefalee, stări de vomă și dureri abdominale.


În urma unui apel la 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciilor de urgență. Opt persoane au fost transportate la spital de ambulanțe, iar alte opt s-au dus singure. În total, la petrecerea organizată cu ocazia aniversării unui om de afaceri din oraș au participat peste 70 de persoane.

CITEȘTE ȘI: Teste pozitive pentru marijuana în cazul „prăjiturilor speciale” consumate la restaurant. Dosar penal pentru trafic de droguri

Dosar penal pentru trafic de droguri

Un dosar penal pentru trafic de droguri a fost înregistrat la Râmnicu Vâlcea, după ce sâmbătă seara mai mulţi participanţi la o petrecere organizată la un restaurant din municipiu au ajuns la spital acuzând stări de rău, au informat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.


„S-a înregistrat dosar penal pentru trafic de droguri, iar competenţa este exclusivă a D.I.I.C.O.T.", a precizat sursa citată.

La petrecere participau aproximativ 70 de persoane şi unele dintre acestea au acuzat stări de rău, iar 14 au ajuns la spital.


„La data de 21 ianuarie, în jurul orei 20,.20, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău. Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului, se desfăşura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar, la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău. La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigaţii medicale amănunţite. În continuare, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", au transmis, sâmbătă seara, reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Au ajuns la spital 14 persoane, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.


El a arătat că şase persoane s-au prezentat singure la spital, alte şase au fost transportate de echipaje de la Ambulanţă şi două persoane au fost aduse la spital de către echipaje SMURD. Persoanele care au ajuns la spital acuzau cefalee, stări de vomă şi dureri abdominale.

CITEȘTE ȘI:

Pedepse mai mari pentru trafic și consum de droguri. Un consumator de canabis poate sta 5 ani după gratii

Dealer de droguri prins în Cluj. Avea la el 10 g de canabis și 5.500 de euro

Claudia Sava, șefa Societății Române de Cancer, a murit. Lupta pentru legalizarea tratamentelor pe bază de canabis a rămas încă vie

Ultimele Stiri
abonare newsletter