Actualitate

Iubirea pentru shaorma, de neegalat în 2022! Un clujean și-a comandat-o de 746 de ori de pe o singură aplicaţie: „E enorm”

Pentru un bărbat din Cluj în 2022 nu a existat iubire mai mare decât iubirea pentru shaorma! De pe o singură aplicație, clujeanul și-a cumpărat shaorma de 746 de ori.

Shaorma a fost mâncarea preferată a românilor în 2022 / Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat din Cluj a bătut toate recordurile în 2022, fiindcă și-a cumpărat de 746 de ori shaorma de pe o singură aplicaţie de comandat mâncare.

 


„Cred că a avut undeva la 746 de comenzi. Enorm. Chiar a comandat de 142 de ori un sniţel de pui, ceea ce ne-a impresionat şi pe noi. Ni s-a părut ceva wow”, a spus Răzvan Acsente, director marketing aplicaţie, potrivit observatornews.ro.

În 2022, românii au comandat intens shaorma, cheesburgeri și cartofi prăjiți cu sos de usturoi. Practic, mulți mâncau ziua cheeseburger şi noaptea shaorma


Obiceiurile se schimbă doar la început de an, când oamenii încearcă să comande mai sănătos: „Da, se întâmplă în fiecare an, până pe 15 ianuarie. Produsele cu mai puţin carbohidraţi, cu mai puţine calorii sunt cele mai comandate.”

Tot un clujean a bătut un alt record anul trecut: a avut cea mai scumpă comandă de mâncare din țară, în valoare de peste 4.000 de lei:


„Domină birourile, mai ales ziua. Mai nou au început să îşi comande la farfurie, cred ca să nu se mânjească de usturoi şi sosuri. Din 100 de shaorma, 25-30 sunt pe livrări”, a spus un manager de shaormerii.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Parcare neobișnuită în centrul Clujului: „Două minute, boss, să-mi iau o shaorma”

Nebunie cu parcările în Mănăștur! Șoferii ce parchează în zone FĂRĂ plată, amenințați cu poliția de „proprietar”: „Nu mai lăsați bilețele de dragoste!”

abonare newsletter