Național

Accident teribil la Băile Herculane. Doi frați au murit spulberați de un TIR, în Ajunul Crăciunului. FOTO

Doi frați cu vârstele de 16 şi 20 de ani au murit într-un accident de circulaţie care a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Băile Herculane.

Doi frați cu vârstele de 16 şi 20 de ani au murit într-un accident de circulaţie care a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Băile Herculane/ Foto: antena3.ro Doi frați cu vârstele de 16 şi 20 de ani au murit într-un accident de circulaţie care a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Băile Herculane/ Foto: antena3.ro

 

 


Doi frați cu vârstele de 16 şi 20 de ani au murit într-un accident de circulaţie care a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Băile Herculane, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat din judeţul Gorj.

 


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, din primele cercetări a rezultat că tânăra de 20 de ani, din Băile Herculane, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, iar într-o curbă uşoară la stânga a intrat pe sensul opus de mers. Aici a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din judeţul Gorj.

CITEȘTE ȘI:
Un tânăr s-a răsturnat cu mașina într-o benzinărie, a lovit două persoane și avariat trei mașini. Una dintre victime a murit. FOTO
Tânărul beat și fără permis care a lovit 6 copii pe trecerea de pietoni a fost arestat preventiv. Una dintre victime a murit la spital

„În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 20 de ani şi al pasagerului din dreapta faţă din acelaşi autoturism, în vârstă de 16 ani”, a precizat sursa citată.


Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal pe strada Oașului. O femeie a murit lovită de un TIR

Accident grav în județul Cluj. Un bărbat a murit și altul a fost transportat de urgență la spital. FOTO

abonare newsletter