Național

„Cel mai tranzitat buștean”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră video în pădure. IMAGINI UNICE!

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți bușteni căzuți, a surprins aproape toate animalele sălbatice care trăiesc în pădurile României. De la veverițe și dihori, până la cerbi, lupi, urși și chiar un râs, toate sălbăticiunile pădurii au trecut trecut prin fața obiectivului.

Captură video Facebook România Sălbatică Captură video Facebook România Sălbatică

 

Numărul mare de specii care apar în clipul postat pe pagina România Sălbatică i-a făcut pe realizatori să declare zona drept „cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. 


Într-adevăr, bușteanul a fost traversat de veverițe și dihori, vulpi, lupi, mistreți, un cerb, un urs și chiar un râs, animal care apare destul de rar în fața obiectivului. 

„Oare unde se grăbesc toate animalele astea? Or avea și ele ceva de sărbătorit? La mulți ani România, să rămâi mereu la fel de Sălbatică!”, au comentat realizatorii de la România Sălbatică.

CITEȘTE ȘI:

România sălbatică, cel mai popular film de la TIFF 2021, va avea mai multe proiecții speciale prin țară în luna august

Ultima zi a expoziței „România sălbatică“

Petardele ar putea fi interzise în curând. Deputat clujean: „Anual provoacă zeci de accidentări, incendii și traume ale animalelor”

abonare newsletter