Național

O biserică din lemn s-a transformat în cenuşă din cauza unui incendiu de vegetație. FOTO

O biserică din localitatea Mărăşti, comuna Filipeni, a fost distrusă în totalitate de incendiul care a izbucnit vineri dimineaţă.

O biserică din localitatea Mărăşti, comuna Filipeni, a fost distrusă în totalitate de incendiul care a izbucnit vineri dimineaţă/ FOTO: ISU Bacău O biserică din localitatea Mărăşti, comuna Filipeni, a fost distrusă în totalitate de incendiul care a izbucnit vineri dimineaţă/ FOTO: ISU Bacău

 

 


O biserică din localitatea Mărăşti, comuna Filipeni, a fost distrusă în totalitate de incendiul care a izbucnit vineri dimineaţă, a anunţat ISU Bacău.

 

Potrivit sursei citate, la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajări de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 160 metri pătraţi la biserică şi 16 metri pătraţi la clopotniţă.


„În jurul orei 11:00 incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi o ambulanţă SMURD. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spaţii deschise. 


Biserica a fost ridicată în 1801, iar acum s-a transformat în cenușă.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu VIOLENT la o biserică din Egipt. Peste 40 de persoane au murit și 14 au fost rănite

O icoană a lui Iisus de la o biserică din Cluj-Napoca lăcrimează de câteva zile: „E o minune Dumnezeiască”

abonare newsletter