Național

Medicul care a lăsat să moară un bebeluș născut prematur, acuzat de o altă femeie că i-a cusut uterul de abdomen, acum 11 ani

Un medic de la Maternitatea Polizu din București, care a declarat mort un bebeluș născut prematur, a fost acuzat de o altă femeie că i-ar fi cusut uterul de abdomen în urmă cu 11 ani.

Medicul care a lăsat să moară un bebeluș născut prematur, acuzat de o altă femeie că i-a cusut uterul de abdomen / Foto: pixabay.com Medicul care a lăsat să moară un bebeluș născut prematur, acuzat de o altă femeie că i-a cusut uterul de abdomen / Foto: pixabay.com

 

 


Un medic ginecolog din cadrul Maternității Polizu din București, care activează și la alte spitale, este acuzat de tentativă de omor. Acesta lăsa bebelușii prematuri să moară.

 


Mai exact, o femeie a acuzat că medicul Florian Robe i-a lăsat bebelușul născut prematur la șase luni să moară. Însă bebelușul a fost găsit în final de o asistentă, care a sesizat că trăieşte şi l-a dus de urgenţă la incubator.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus, vineri, începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat pe numele medicului ginecolog.


Între timp au apărut noi mărturii cutremurătoare. O altă femeie îl acuză că, în urmă cu 11 ani, medicul i-ar fi cusut uterul de abdomen. Timp de cinci ani femeia a avut dureri atroce, până când a fost supusă unei alte intervenţii, scrie observatornews.ro.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat și-a lovit soția la Aeroportul Cluj, sub ochii copiilor și a polițistilor. A spus că așa o „alintă”

Caz șocant în București. Medic ginecolog, acuzat de tentativă de omor după ce a declarat mort un bebeluș născut prematur

Ultimele Stiri
abonare newsletter