Național

Două fete, anchetate penal după ce au furat dintr-un supermarket. Ele spun că au fost provocate pe TikTok

Două fete au furat mai multe produse dintr-un supermarket, iar acum sunt anchetate penal de polițiști. Tinerele susțin că au fost provocate pe TikTok să facă acest lucru.

Două fete, anchetate penal după ce au furat dintr-un supermarket / Foto: pixabay.com Două fete, anchetate penal după ce au furat dintr-un supermarket / Foto: pixabay.com


 

O tânără în vârstă de 19 ani şi o minoră în vârstă de 16 ani sunt anchetate penal de poliţişti după ce au sustras mai multe produse dintr-un supermarket din municipiul Piatra-Neamţ.


 

Cele două ar fi povestit anchetatorilor că au comis fapta în urma unei provocări pe care au primit-o pe TikTok.


„În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti a reieşit că o minoră, de 16 ani şi o tânără, de 19 ani, din Budeşti şi Dumbrava Roşie, ar fi sustras din magazin mai multe produse cosmetice. Acestea au declarat ca au sustras respectivele produse urmare a unei provocări primite pe o aplicaţie de socializare. Prejudiciul de aproximativ 2.100 de lei a fost recuperat în totalitate”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru furt.

CITEȘTE ȘI:

73.000 euro și 65 de pungi cu droguri, găsiți de polițiștii clujeni în urma unor percheziții! 13 bărbați au fost reținuți. VIDEO

Accident pe Calea Mănăștur! Trei persoane, transportate la spital de urgență. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter