Național

Șofer, prins când încălca limita de viteză de două ori într-un minut, în localități diferite. Cu ce viteză conducea?

Un șofer de 19 ani a fost prins când încălca limita de viteză, de două ori într-un singur minut, în localități diferite. Tânărul avea și permisul suspendat.

Șofer, prins când încălca limita de viteză de două ori într-un minut, în localități diferite / Foto: pixabay.com Șofer, prins când încălca limita de viteză de două ori într-un minut, în localități diferite / Foto: pixabay.com

 

 


Un tânăr de 19 ani, care avea permisul reţinut de la începutul lunii august, a fost prins încălcând limita de viteză, de două ori, în două localităţi diferite, într-un singur minut, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

 


Potrivit sursei citate, tânărul a fost surprins de poliţiştii Serviciului Rutier la ieşirea din localitatea Vârfu Câmpului în timp ce conducea cu 152 de km/h, fiind înregistrat de aparatul radar, şi, ulterior, când poliţiştii au pornit în urma autoturismului pentru a-l opri, după intrarea în localitatea Ionăşeni, a fost înregistrat rulând cu 129 de km/h.

„Mai mult decât atât, tânărul nu avea dreptul de a conduce, permisul fiindu-i reţinut de la începutul lunii august, pentru încălcarea unor reguli de circulaţie, în judeţul Suceava”, a afirmat Nenişcu.


Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis, totodată fiindu-i aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.200 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 240 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Șofer, prins când conducea cu 139 km/h în localitate, în Cluj! Avea permisul suspendat

Șofer VITEZOMAN, prins cu viteză de raliuri pe Autostrada Transilvania. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter