Actualitate

Șofer, prins când conducea cu 139 km/h în localitate, în Cluj! Avea permisul suspendat

Un șofer a fost prins de polițiști în timp ce conducea cu viteza de 139 km/h într-o localitate din județul Cluj, zonă în care limita este de 50 km/h.

Șofer, prins de polițiști când conducea cu 139 km/h în localitate, în Cluj / Foto: pixabay.com Șofer, prins de polițiști când conducea cu 139 km/h în localitate, în Cluj / Foto: pixabay.com

 

 


Pe lângă faptul că a depășit de aproape 3 ori limita de viteză, șoferul avea și dreptul de a conduce suspendat:

 


„La data de 26 august a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au surprins cu aparatul radar, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce rula cu viteza de 139 km/h pe DN1C E576, în localitatea Bunești.

De asemenea, polițiștii au procedat la verificarea documentelor constatând că acesta are dreptul de a conduce suspendat.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, a transmis IPJ Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

O maşină ce rula cu 236 km/h a intrat în parapeţi pe autostrada A3

Mașină de poliție, lovită de un șofer care conducea cu 185 km/h în Bistrița-Năsăud. Doi agenți au fost răniți. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter