Național

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Giurgiu. Două persoane, găsite carbonizate. FOTO

Un avion de mici dimensiuni, cu două persoane la bord s-a prăbuşit, sâmbătă, pe un câmp din județul Giurgiu. Pompierii au găsit două persoane carbonizate.

Un avion cu două persoane la bord s-a prăbuşit pe un câmp din Giurgiu/ Foto: antena3.ro Un avion cu două persoane la bord s-a prăbuşit pe un câmp din Giurgiu/ Foto: antena3.ro

 

 


Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat sâmbătă că o aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbuşit în localitatea Letca Nouă din judeţul Giurgiu, la faţa locului fiind găsite două persoane decedate.

 


„Apel 112 - Giurgiu - localitatea Letca Nouă - aeronavă de mici dimensiuni posibil prăbuşită. Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate 2 maşini de stingere, 1 ambulanţă SMURD şi 1 ambulanţă SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu 1 maşină de stingere şi 1 ambulanţă SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, s-a solicitat şi o resursă aviatică din cadrul IGAv”, spune IGSU. 

Ulterior, IGSU a precizat că la locul prăbuşirii avionului au fost găsite două persoane decedate.


„Situaţia este în dinamică. Se confirmă că a fost un accident aviatic cu un avion de mici dimensiuni. Din ce ştim sunt două persoane în avionul respectiv, dar informaţiile vor fi confirmate când vor ajunge colegii la faţa locului.

Avionul a căzut într-o zonă împădurită. A fost redirecţionat elicopterul SMURD Bucureşti către zonă şi au fost trimise echipe terestre către zonă de la Giurgiu şi de la Teleorman. Pentru ca una din echipe să ajungă mai rapid. Aşteptăm informaţii de la prima echipă care va ajunge în zonă sau de la elicopter care poate să ne ofere informaţii chiar dacă nu va ateriza acolo. Lucrurile se pot schimba, aşteptăm informaţii”, a explicat dr. Raed Arafat șa Antena 3.


 

CITEȘTE ȘI:

UPDATE: BREAKING NEWS: AVION PRĂBUŞIT în localitatea Fântânele

Elicopter prăbușit lângă Turda. Două persoane se aflau în aparatul de zbor -FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter