Național

Ploieștenii rămân fără apă caldă pentru MINIM 30 de zile. Măsura afectează 55.000 de apartamente

Ploieştenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare vor rămâne, de la 1 august, fără apă caldă pentru o perioadă de minim 30 de zile, conform unor afişe ale operatorului de termie lipite la blocurile din oraş.

Ploieștenii rămân fără apă caldă pentru MINIM 30 de zile / Foto: pixabay.com Ploieștenii rămân fără apă caldă pentru MINIM 30 de zile / Foto: pixabay.com

 

 


Astfel, Termoficare Prahova SA, noul operator care furnizează agent termic în municipiul Ploieşti, anunţă sistarea furnizării de apă caldă menajeră, pentru o perioadă de minim 30 de zile, în vederea începerii reparaţiilor de strictă necesitate la Cazanul de Apă Fierbinte (CAF) 2, singura sursă utilizabilă pentru producerea energiei termice în CET Brazi.

 


Operatorul precizează că nu vor fi afectaţi de această măsură consumatorii care sunt racordaţi la centralele termice 23 August şi Bucov.

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Zoia Staicu, a precizat, pentru agerpres.ro, că măsura anunţată afectează aproximativ 55.000 de apartamente.


La centralele 23 August şi Bucov sunt racordate doar câteva scări.

CITEȘTE ȘI:

Apa potabilă, contaminată! Camionul militar cu combustibil, răsturnat pe centura Vâlcele-Apahida, a afectat rețeaua de alimentare

Alimentarea cu apă, ÎNTRERUPTĂ în mai multe zone din Dej și localitățile Cuzdrioara și Mănășturel

Ultimele Stiri
abonare newsletter