Napi Hírek

24 órás maraton az Úszás Ünnepén. Kolozsvárra látogat a legendás Hosszú Katinka!

„Univer 24 – Az úszás ünnepe” névvel és „Mindenki az úszásért, úszás mindenkinek!” mottóval kerül megrendezésre a második 24 órás úszómaraton Kolozsváron, szeptember 28-29. között.

A Babeș-Bolyai Tudományegyetemhez tartozó Universitas úszócentrum („Iuliu Hațieganu”-park) ad otthont majd a rendkivüli rendezvénynek. A 24 órás maraton lehetőséget biztosít mindenkinek az úszás ünneplésére, főleg, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is megtiszteli jelenlétével az úszás szerelmeseit.

A már legendássá vált magyarországi úszónő is startol a maratonon, majd fényképekkel, autogrammokkal fog kedveskedni a rajongóknak. „Mindenképp itt a helyed, ha egyszerűen szereted az úszást és szeretnél részt venni egy különleges közösségi eseményen az uszodában!”, üzenik a szervezők.


„Itt a helyed, ha szeretnéd megismerni az úszósport legendáját, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkát. Megosztja velünk gondolatait, úszni fog és aláírásokat osztogat. Az Iron Ladynek is becézett Katinka úgy fogalmazott, mindegyik alkalommal, amikor vízbe ugrik, úgy érzi, hogy hazatér. Mi is hazavárunk mindenkit: a medencéhez!”, olvasható a Sports Culture közleményében.

„Itt a helyed, ha együtt szeretnéd ünnepelni velünk az úszást, részt véve azokon a tevékenységeken, amelyek a legjobban találnak hozzád. Ha bátorítani és motiválni szeretnéd a 24 órás egyéni úszókat. Ha mozgósítani tudod a társaid, barátaid és családod, csapatot építve és képviselve egy iskolát, úszóklubbot vagy intézményt. Csak jó hangulat és a csapattagok száma fontos!


Itt a helyed, ha próbára szeretnéd tenni úszóképességeidet, részt véve a csapatoddal a 100 méteres, 400 méteres vagy / és a fél órás váltóúszásban. Vagy ha úgy érzed, hogy bármilyen hozzászólásod van a 24 órás úszó rendezvényhez szeretetettel látunk, mint úszó, támogató, önkéntes, partner vagy tanácsadó”, üzenik a szervezők.

„A helyek száma korlátozott, ezért ne habozz!”, inti az érdeklödőket Demény Attila, a szervezőcsapat képviselője. Több információért kattintson IDE.


Citește varianta în limba română a materialului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter