Monitorul Cartierelor

Clujenii pot semnala străzile din municipiu FĂRĂ TROTUARE. „Stradă cu stradă, facem orașul mai sigur!”

Inițiativă inedită pentru clujeni. Străzile care nu au trotuare sau suficient spațiu pentru circulația pietonilor pot fi semnalate printr-un formular online.

Străzi mai sigure pentru pietoni. Sursa foto: Facebook / Radu Boloveschi Străzi mai sigure pentru pietoni. Sursa foto: Facebook / Radu Boloveschi

 

 


Consilierul local USR Radu Boloveschi a anunțat lansarea unui formular online care poate fi completat de clujenii care sesizează străzi fără tretuare sau care nu au amenajat un spațiu corespunzător pentru circulația peitonilor.

 


El a dat exemplul Aleii Rucăr, pe care departamentele de specialitate din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au transformat-o într-o stradă mai sigură, prin eliminarea mașinilor parcate ilegal și amenajarea de culoare protejate pentru circulația pietonilor.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

„Străzi mai sigure pentru părinți și copii! Săptămâna trecută, în urma discuțiilor cu departamentele de specialitate din primărie, am reușit să facem o stradă mai sigură. Aleea Rucăr, partea sudică, în dreptul Grădiniței Dumbrava Minunată - Mănăștur. Fiind o stradă cu dublu sens, unul dintre sensuri era folosit ca parcare neregulamentară, astfel, sute de părinții cu copii de mână, dimineața și după-masa, trebuiau să se strecoare printre mașini”, a arătat Radu Boloveschi, pe rețelele de socializare.


Consilierul local îi îndeamnă pe clujeni să semnaleze situații similare într-un formular online creat cu acest scop, astfel încât acestea să ajungă în atenția departamentelor de specialitate din Primăria Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

O nouă încercare pentru centru cultural pe B-dul 21 Decembrie. Primăria caută firme pentru restaurarea clădirii-ruină

Ultimele Stiri
abonare newsletter