Monitorul Cartierelor

Hoții din Mănăștur au furat și o bicicletă înainte de a jefui un magazin de pantofi. Polițiștii i-au reținut

Un bărbat și o femeie au fost surprinși la furat într-un magazin din cartierul Mănăștur. Hoții au furat și o bicicletă cu două zile înainte.


 

Un bărbat și o femeie sunt acuzați că au furat mai multe perechi de pantofi dintr-un magazin din cartierul Mănăștur.


 

Cei doi au fost reținuți timp de 24 de ore, la data de 6 mai, de către polițiști. Înainte de jaful de la magazinul de pantofi, hoții ar fi furat și o bicicletă, legată în fața unui magazin din Cluj-Napoca.


„La data 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -  Secția 5 Poliție au reținut pentru o perioadă de 24 de ore o tânără de 21 de ani, din municipiul Cluj-Napoca și un tânăr de 18 ani, din comuna Unirea, județul Alba, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 3 mai a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta, lăsată în afara unui magazin de pe raza municipiului Cluj-Napoca.


De asemenea, în cursul zilei de 5 mai a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 4 mai a.c., persoane necunoscute au sustras din incinta unui spațiu comercial situat în municipiul Cluj-Napoca mai multe articole de încălțăminte, cauzând un prejudiciu în valoare de 300 de lei.

În urma activităților informativ-operative, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 1, 2 și 4 Poliție Cluj-Napoca, precum și a polițiștilor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, s-a reușit identificarea autorilor, respectiv o tânără de 21 de ani din municipiul Cluj-Napoca și un tânăr de 18 ani din comuna Unirea, județul Alba.


Bicicleta sustrasă la data de 3 mai a.c. a fost recuperată, iar față de cei doi a fost luată măsura preventivă a reținerii, urmând a fi prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere legală”, transmite IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


FOTO. Un bărbat și o femeie suprinși în timp ce au FURAT dintr-un magazin din Cluj-Napoca

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter