Monitorul Cartierelor

Primăvara aduce modernizări în Iris și Dâmbul Rotund. Boc: „Străzile, trotuarele, parcurile vor fi aduse la nivelul standardelor europene”

O serie de lucrări de modernizare vor demara în primăvara acestui an, în cartierele Iris și Dâmbul Rotund, fiind apoi „extinse” în toate cartierele Clujului, spune primarul Emil Boc.

 

 


Primăvara aduce lucrări la mai multe drumuri, trotuare, parcrui și locuri de joacă din Iris și Dâmbul Rotund.  Cartierele „uitate” ale orașului vor fi aduse la standarde europene, spune primarul Emil Boc.

 


„Obiectivul de bază este să menținem Clujul pe primul loc în continuare și nimeni să nu fie uitat și abandonat. Începând din primăvară, când vremea ne va permite să intervenim cu lucrări, începem cu Dâmbul Rotund și Iris, cu ce înseamnă modernizarea străzilor, aleilor, trotuarelor rămase nearanjate, parcurile, locurile de joacă, punctele gospodărești, toate acestea vor fi aduse la nivelul standardelor europene și după aceea, evident, vom începe dezvoltarea unor proiecte în fiecare cartier, care să crescă calitatea vieții”

2021 va fi „anul cartierelor”, în Cluj-Napoca

La prima ședință de Consiliu Local din noul an, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a trecut în revistă principalele obiective fixate pentru 2021 – priorități ce vor fi „validate, completate și nuanțate” de clujeni cu prilejul aprobării bugetului local pentru noul an.


Potrivit edilului-șef, printre principalele priorități ale administrației locale se numără menținerea sub control a pandemiei de COVID-19, respectiv revenirea treptată la normalitate, în toate domeniile. Aleșii locali se angajează să sprijine investițiile și locurile de muncă, promițând solidaritate și incluziune socială.

De la proiecte de infrastructură și susținerea sistemului medical, până la investițiile în educație, transportul public sau continuarea programelor sociale derulate de Primărie, Emil Boc dă asigurări că administrația locală va apela la fonduri europene, respectiv va gestiona viitorul buget local al orașului pe principiul „nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat”.


Vezi aici lista tuturor obiectivelor care trebuie finalizate sau vor demara anul acesta.

CITEȘTE ȘI


Primarul Clujului anunță investiții în cartierul Iris, uitat ani buni de administrația locală

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter