Monitorul Cartierelor

Teren de sport acoperit, construit de Universitatea Tehnică în Grigorescu

Universitatea Tehnică Cluj-Napoca va construi un teren de sport acoperit, pe Spauil Independenței, lângă Sala Sporturilor.

Consilierii locali vor dezate în ședința de joi Planul Urbanistic de Detaliu al investiției. Potrivit proiectului, parcela pe care se solicită construirea, în suprafață de 11.193 mp, este situată pe strada Splaiul Independenței nr. 8, în vecinătatea sudică a Someșului Mic, fiind delimitată de strada Pandurilor în partea de vest, Canalul Morii în partea de sud și incinta Sălii Sporturilor Horia Demian în partea de est. Pe parcelă există fond construit (bazin olimpic acoperit, bazin olimpic descoperit, corp-anexă și depozit combustibil) în suprafață totală de 4.117 mp asupra căruia nu se intervine.

Prin Planul Urbanistic de Detaliu care va fi supus la votul consilierilor locali se propune amenajarea unui teren multisport acoperit, respectiv edificarea unui corp de clădire realizat pe structură metalică și acoperit cu PVC și amplasarea a două containere metalice pentru vestiare, cu evidențierea modalității de conformare la prevederile PUG în ceea ce privește utilizarea funcțională, amplasarea, echiparea și configurarea clădirii, staționarea autovehiculelor, posibilitățile maxime de ocupare și utilizare a terenurilor.


Terenul va avea o suprafață de 721,20 mp și va permite desfășurarea orelor de sport ale studenților universității. Accesul auto la teren se va face din strada Pandurilor, iar accesul pietonal, de pe platoul Sălii Sporturilor.

CITEȘTE ȘI


Cu barosul în mână, Boc a dat startul lucrărilor de la baza sportivă La Terenuri

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter