Monitorul Cartierelor

Trotuarul de pe Splaiul Independenţei, ca după bombardament

Pe Splaiul Independenţei, trotuarele sunt pline de gropi ceea ce face ca circulaţia pietonilor să fie o adevărată aventură.

O clujeancă îi cere primarului Emil Boc să repare trotuarele, zona fiind una frecvent circulată de pietoni. “Domnule primar Boc, sper că se va continua cu refacerea şi asfaltarea trotuarului de pe Splaiul Independenţei şi mai jos de Podul Garibaldi, vis-a-vis de Sala Polivalentă, măcar până în dreptul trecerii de pietoni de la staţia de tramvai. Este o zonă des frecventată, dar denivelările şi lipsa asfaltului fac extrem de dificilă trecerea cu un cărucior de bebe, iar când plouă facem slalom ca să nu călcăm prin apă. Vă mulțumesc anticipat!”, a scris femeia pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa conducerii Primăriei.

Cu câteva zile înainte, un clujean îl invita pe primar la pescuit pe Splaiul Independenţei ca urmare a gropilor pline cu apă după ploile din acea perioadă. “Domnule primar, vă invit la pescuit pe Splaiul Independenţei, o stradă modernizată recent”, a postat bărbatul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter