Monitorul Cartierelor

Mi-am scos copilul la joacă într-un PARC PERICOL PUBLIC - GALERIE FOTO

În cartierul Gheorgheni, un loc de joacă pune în pericol sanătatea și viața copiilor. Oricând se pot produce accidente grave.

Părculeţul se află în spatele blocurilor dintre strada Albac și aleea Padiș şi este plin de zeci de copii în fiecare zi. Un cititor ne-a trimis o serie de fotografii care ilustrează perfect modul în care părinţii îşi expun copiii în fiecare zi la pericolul accidentării din cauza aparatelor şubrede. Un panou de protecţie abia se mai ţine în câteva şuruburi, încât dacă este împins puţin mai serios va pica cu tot cu copil de la o înălţime de cel puţin 1,5 metri. O bucată de tablă dintr-un alt panou este ruptă şi oricând un copil neatent se poate tăia. Suporturile de care ar trebui să se ţină copiii când se joacă pe unul din aparate sunt din metal,  degradate și ruginite. Dintr-un ornament de pe o hintă a mai rămas doar suportul metalic, iar coşurile de gunoi sunt distruse şi zac pe jos în loc să fie montate pe suportul metalic. Nici măcar groapa cu nisip nu este sigură, bordura din beton fiind descoperită, ruptă, iar nisipul efectiv duhnește din cauza excrementelor pisicilor vagaboande din cartier.

Cum arată parcurile din cartierul dumneavoastră? Sunt sigure aparatele de joacă? Aşteptăm fotografiile dumneavoastră cu locuri de joacă periculoase pe adresa de mail: redactia@monitorulcj.ro. Poate vor fi văzute şi de angajaţii Primăriei şi vor considera că vietile copiilor sunt importante şi vor repara aparatele de joacă. Nu uitați, nu doar Parcul Central există în Cluj-Napoca, stimați politicieni locali.

Ultimele Stiri
abonare newsletter