Monitorul Cartierelor

GRIGORESCU - Un loc de joacă lăsat în paragină a devenit periculos pentru copii

O clujeancă reclamă faptul că în cartierul Grigorescu, copiii care merg în locul de joacă de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, riscă să se accidenteze din cauza aparatelor defecte.

Femeia care a făcut sesizarea spune că locul respectiv este lăsat în paragină, conţine părţi ascuţite, ruginite, scânduri lipsă şi rupte pe platformele înalte ale topoganelor, dale lipsă.

“Am asistat la accidentarea unei fetiţe care a căzut cu piciorul în spaţiul în care lipsea una din scândurile de lemn. Lădiţa cu nisip este folosită de pisicile sălbatice din cartier ca şi lădiţă cu nisip. Copiii mici care nu umblă încă se joacă acolo. Fiica mea a luat în mâna fecale de pisică. Pisicile sălbatice sunt transmiţătoare de o multitudine de boli care pun în pericol bebeluşii şi copii mici care se joacă acolo, mulţi dintre ei pun mâna la gură ca mod de recunoaştere şi învăţare la vârsta lor. Vă rog din suflet să actualizaţi şi să întreţineţi acest loc de joacă, să prevenim accidentarea şi îmbolnăvirea altor copii”, scrie femeia într-o sesizare postată pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei Cluj-Napoca.

abonare newsletter