Monitorul Cartierelor

Iluminatul public, "la pământ" în tot oraşul

Tot mai mulţi clujeni reclamă faptul că iluminatul public nu funcţionează pe diferite străzi şi alei din tot oraşul.

Cea mai recentă este de acum două zile şi se referă la faptul că de mai bine de 10 zile iluminatul public nu mai există pe strada Dionisie Roman. “Am trimis o sesizare pe e-mail şi la Electrica, dar nu a răspuns nimeni şi nici nu s-a luat vreo măsură”, scrie un clujean, pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei Cluj-Napoca.

O altă sesizare face referire la o defecţiune din cartierul Mănăştur. “De trei săptămâni nu avem lumină pe strada Cioplea în zona blocurilor nr. 10, 11, 12, 14,15. Pe timpul nopţii ne e şi frică să ieşim afară că e o beznă ca şi în codru. Vă rugăm să se remedieze”, scrie un alt clujean, pe acelaşi site.


O altă situaţie este pe strada Câmpului unde iluminatul public nu funcţionează de trei luni. “Doresc să fac o sesizare privind iluminatul public de pe strada Câmpului nr.295. Pe stâlpii nr.66, 64, 63 nu funcţioneaza iluminatul public de circa trei luni. Am sesizat acest lucru la serviciul tehnic. Din păcate nu s-a remediat defectul”, este precizat într-o altă sesizare prin care un clujean care locuieşte pe strada Câmpului solicită verificarea şi remedierea defecţiunii.

O problemă similară a fost semnalată, în 2 iunie, pe strada Horea, în zona gării, defecţiunea persistând de două zile. Astfel de probleme sunt în toate cartierele din oraş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter