Monitorul Cartierelor

Balustrada de pe malul Someşului va fi reparată

De la podul Garibaldi până la Uzina de Apă, de pe malul Someşului, lipsesc stâlpi din balustrada care face protecţia aleii de promenadă de pe ambele maluri ale râului, aspect care pune în pericol pietonii care circulă în zona respectivă.

Balustrada de pe malul Someşului va fi reparată Balustrada de pe malul Someşului va fi reparată

În aceste condiţii, reprezentanţii autorităţilor locale au luat decizia să repare balustrada respectivă. Pentru desemnarea firmei care se va ocupa de realizarea lucrărilor a fost lansat un anunţ de achiziţii publice. Ofertele se vor depune până în data de 11 iunie.

“În scopul asigurării condiţiilor de siguranţă a pietonilor sunt necesare luarea măsurilor urgente de intervenţie prin efectuarea unor reparaţii la balustradă”, se arată în anunţ. Lucrările de reparaţii vor consta în confecţionarea şi montarea a 16 stâlpi din ţeavă lipsă, montarea ţevilor între stâlpii de balustradă pe o lungime totală de 270 metri, vopsirea stâlpilor, a ţevilor şi alte lucrări aferente reparaţiilor.


Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Pentru realizarea acestor lucrări s-a estimat cheltuirea din bugetul local a 13.800 lei, fără TVA.

Etichete: reparatii somes
Ultimele Stiri
abonare newsletter