Monitorul Cartierelor

O grădină de vară din centru i-a dus la disperare pe clujeni. Ce spune primarul

Un clujean a mers cu jalba în proţap, în numele mai multor persoane, la primarul Emil Boc, căruia i-a cerut să facă ceva în legătură cu grădina de vară a unui restaurant din centru.

Oamenii spun că nu mai pot închide un ochi până la 4.00 dimineaţa când se încheie programul grădinii de vară a restaurantului Boema. Disperaţi că nu mai pot dormi noaptea din cauza gălăgiei, au mers la primar.

“Ceea ce pentru clujeni este un restaurant, un loc  de petrecere a timpului liber, pentru noi cei care locuim lângă locaţia respectivă este un deranj, ca să nu spun altfel. Boema are program până dimineaţa pentru grădina de vară şi cred că este prea mult pentru noi. Cerem o scurtare a programului pentru grădina de vară. Nu suntem pentru închiderea restaurantului”, a declarat Marius Pop, reprezentantul clujenilor exasperaţi de activitatea nocturnă a grădinii de vară.


Oamenii spun că nu au nimic împotrivă ca restaurantul să funcţioneze până la ora 4.00 dimineaţa, dar pentru grădina de vară doresc ca ora de închidere să fie 22.00.

Emil Boc a declarat că va verifica situaţia de la Boema. “O să verific situaţia împreună cu departamentul de specialitate al Primăriei, cu menţiunea că eu, în tinereţe, mi-am petrecut studenţia la Boema şi nu voi fi niciodată pentru închiderea restaurantului. Voi fi un susţinător al restaurantului Boema dacă respectă prevederile legale”, a subliniat primarul.

abonare newsletter