Monitorul Cartierelor

Trotuare dezastru pe o stradă din centrul municipiului

O stradă din centrul oraşului arată ca după război: trotuarele sunt pline cu gropi, asfaltul este degradat şi peticit, iar marcajele locurilor de parcare abia dacă se mai văd.

Strada Gaal Gabor se află în apropierea Bastionului Croitorilor, între I.C. Brătianu şi Mihail Kogălniceanu. Starea proastă a trotuarelor este completată uneori cu bucăţi de tencuială care cad din pereţii unui imobil de pe strada respectivă.

Clujenii care circulă des pe strada Gaal Gabor nu sunt deloc mulţumiţi de starea proastă a trotuarelor. “Arată ca la ţară, mai rău de fapt că acolo s-au mai mobilizat şi le-au pus asfalt pe uliţă. Noi, aici în plin centru ne rupem încălţările pe trotuarele astea”, este de părere o femeie care locuieşte în zona centrală a municipiului. Strada Gaal Gabor nu este singura din zona istorică a oraşului aflată într-o stare proastă.


Ieri, monitorulcj.ro a semnalat şi situaţia străzii I.C. Brătianu care, de asemenea, are trotuarele degradate, cu gropi, crăpături şi petice. Recent, strada Baba Novac din centru a fost modernizată, iar în acest an vor mai fi reparate şi alte artere din centrul oraşului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter