Monitorul Cartierelor

FOTO - I.C. Brătianu pătează imaginea centrului

Turiştii care sunt amatori de o plimbare prin centrul oraşului ar putea avea parte de senzaţii tari atunci când ajung pe o anumită stradă.

Este vorba despre strada I.C. Brătianu, circulată zilnic de multe persoane, atât turişti cât şi elevi, studenţi sau angajaţi care lucrează în centru. Viaţa de pieton pe această stradă nu este deloc simplă ţinând cont de aspectul trotuarelor: asfaltul este degradat, cu gropi şi petice.

Clujenii sunt deranjaţi de modul în care arată strada şi de ignoranţa autorităţilor locale care nu au modernizat până acum trotuarele. “Cum să ne prezentăm turiştilor, mai ales celor străini, cu o stradă într-un asemenea hal? Ce Capitală Culturală Europeană şi a Tineretului vrem să fim noi cu asemenea străzi? Şi nu oriunde, ci în centrul oraşului. Bine că domnul primar repară tot felul de străzi de la marginea oraşului şi pe astea le lasă aşa. Este o ruşine a oraşului, pătează imaginea centrului”, este de părere Gheorghe M., un bărbat în vârstă, aflat în trecere prin centrul oraşului.


În acest an, Primăria derulează un program de reparare a mai multor străzi din centru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter