Monitorul Cartierelor

MĂRĂŞTI - Accesul la locuinţe blocat de maşini

Câţiva clujeni care locuiesc pe strada Gorunului, din cartierul Mărăşti spun că le este blocat accesul în scara blocului din cauza maşinilor parcate.

Ei sunt deranjaţi şi de cei care murdăresc zona verde din spatele blocului. Mai mulţi locuitori de pe strada Gorunului nr. 2, sc. VII, aripa de sud a imobilului spun că au făcut numeroase sesizări la Primărie, dar fără rezultat.

Potrivit celor care au întocmit sesizarea, accesul în scară este îngreunat sau blocat de maşini, iar zona verde din spatele blocului este murdară din caiza boschetarilor care îşi fac nevoile în respectivul părculeţ şi a celor care îşi plimbă câinii, dar nu curăţă după ce animalele îşi fac nevoile. “Intrarea în scară prin curte noi o mai folosim să ducem gunoiul la container, fiindu-ne blocat accesul la locuinţe prin această zonă datorită parcului care de fapt este o cloacă pentru cei care sunt certaţi cu bunele maniere şi unde se aduc zilnic câinii să-şi facă necesităţile”, scrie un clujean într-o sesizare la adresa Primăriei.


Clujenii aflaţi în această situaţie se consideră nedreptăţiţi şi cer o soluţie prin care să le fie rezolvată problema plus alocarea unei parcări sau  descongestionarea uneia din cele două căi de acces.

Ultimele Stiri
abonare newsletter