Monitorul Cartierelor

SOMEŞENI - 300 metri dintr-o stradă, "uitaţi" de la modernizare

Mii de clujeni îşi rup zilnic maşinile pe o porţiune de stradă de 300 de metri plină cu gropi, situată în cartierul Someşeni.

Oamenii solicită Primăriei Cluj-Napoca să repare cât mai rapid acel tronson. "Când reparaţi cei 300 metri dintre strada Grigore Ignat şi b-dul Muncii? Aruncaţi măcar câteva maşini de piatră! Suntem mii de clujeni care folosim zilnic această bucată de drum şi ne rupem efectiv maşinile! Aţi refăcut porţiunea aferentp liniei de tramvai, aţi refăcut drumul până la pod, de ce vă încăpăţânaţi să faceţi lucruri pe jumătate, de mantuiala? Nu se putea repara şi ce a rămas între cele două tronsoane refăcute? Sunt 300 m infernali", scrie un clujean într-o sesizare adresată primarului Emil Boc.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat că zona la care face referire clujeanul, Bulevardul Muncii, strada Dumitru Georgescu Kiriac (fosta str. Grigore Ignat) sunt incluse în proiectul cu finanţare europeană ”Modernizare tramă stradală adiacentă liniei de tramvai”. Lucrările de reabilitare vor demara în acest an.


Asocierea Kiat-Diferit a câştigat licitaţia privind modernizarea tramei stradale din zona industrială. Kiat-Diferit este responsabilă de repararea străzilor din oraş de mai mulţi ani. Valoarea contractul este de 20 milioane euro, din fonduri europene, pentru o perioadă de 18 luni. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter