Monitorul Cartierelor

SOPOR - Cartierul fără utilităţi şi fără asfalt

Clujenii care locuiesc în cartierul Sopor se întreabă de ce zona în care locuiesc ei mai figurează în intravilanul municipiului Cluj-Napoca din moment ce nu are asflat şi nu este racordată deloc la utilităţi.

“De ce se numeşte Sopor, cartier Sopor dacă nu este niciun mijloc de transport, gaz, asfalt, şcoală, magazine, aşa cum ar trebui să fie într-un cartier?”, scrie un clujean pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei Cluj-Napoca. O altă persoană spune că deţine un teren pe strada Soporului şi aşteaptă de ani de zile introducerea curentului electric şi a celorlalte utilităţi pentru a putea în cele din urmă să-şi construiască o locuinţă.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au precizat că deţinătorii de reţele edilitare nu se află în subordinea Primăriei Cluj-Napoca astfel încât instituţia pe care o reprezintă nu are posibilitatea de a programa lucrări care ţin de reţeaua de utilităţi. “Primăria municipiului colaborează cu deţinătorii de reţele edilitare pentru corelarea programelor acestor companii cu investiţiile municipalităţii”, au mai spus reprezentanţii Primăriei.


Oamenii care locuiesc pe strada Soporului au solicitat autorităţilor locale şi asfaltarea străzii, însă nu au obţinut niciun răspuns favorabil astfel că şi anul acesta Soporul rămâne plin cu noroi şi gropi.

Etichete: sopor
Ultimele Stiri
abonare newsletter