Monitorul Cartierelor

DÂMBUL ROTUND - Speranţe de asfaltare zero pe strada Speranţei

Clujenii care locuiesc pe strada Speranţei din cartierul Dâmbul Rotund nu îndrăznesc să ceară Primăriei Cluj-Napoca asfaltarea străzii, ci s-ar mulţumi şi cu nişte balastru.

“În numele locuitorilor de pe strada Speranţei, Cluj-Napoca, vă rugăm să interveniţi în întreţinerea acestei străzi cu balastru, nivelare, deszăpezire. Nu cerem asfaltare. În prezent este groaznic a se circula pe această stradă”, îi scrie un clujean primarului Emil Boc pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei.

Reprezentanţii Primăriei au precizat că străzile Speranţei şi Veseliei sunt străzi pe care se va interveni cu lucrări de întreţinere nemodernizate. “Deocamdată nu se poate realiza asfaltarea deoarece deţinătorii de reţele edilitare nu au finalizate toate lucrările. În prima fază vom executa lucrări de modernizare a străzii Romulus Ladea, după care ne vom extinde pe străzile adiacente pe care se vor finaliza lucrările deţinătorilor de reţele edilitare”, au afirmat reprezentanţii autorităţilor locale.

abonare newsletter