Monitorul Cartierelor

ZORILOR - Cu cizmele de cauciuc, prin noroi, pe strada Republicii

Strada Republicii a fost spartă şi reparată de nenumărate ori în ultimii ani, fiind una dintre arterele din oraş supuse celor mai multe intervenţii.

Primăria Cluj-Napoca a derulat lucrări de reparaţii, însă la scurt timp, compania E-On Gaz a început să spargă strada în multe locuri şi în repetate rânduri. În ciuda faptului că strada a fost modernizată, există locuitori cu domiciliul pe Republicii care trebuie să treacă prin noroi ca să ajungă acasă, iar în caz că plouă au nevoie de cizme din cauciuc. Această situaţie există pe o mică alee care se formează din strada Republicii, la coborâre din Zorilor, pe partea dreaptă, în imediata apropiere a unei clinici private.

Situaţia a fost semnalată de Mircea Timiş, unul dintre cei cinci-şase proprietari cu domiciliul pe strada Republicii, dar care nu au văzut asfalt de la Primărie pe aleea lor. Oamenii spun că s-au apucat singuri şi au făcut mici lucrări de reparaţii, dar nu sunt rezistente. Mai mult, o lucrare recentă la canalizare le-a lăsat o baltă plină cu noroi la intrarea pe alee.


Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca le-au promis locuitorilor de pe strada Republicii că va fi rezolvată problema lor, strada fiind prinsă în planul anual de asfaltare şi modernizare străzi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter