Monitorul Cartierelor

Se întâmplă în Cluj: Loc de parcare „marcat” printr-o oală spartă, corespunzător semnalizată - FOTO

Tot mai mulţi clujeni se plâng de starea proastă a trotuarelor şi străzilor, în ciuda programelor anuale de reparaţii şi modernizări.

Un exemplu în acest sens face referire la trotuarul din cartierul Mărăşti, de pe Calea Dorobanţilor, din zona sediului Consiliului Judeţean. Oamenii care locuiesc în Mărăşti spun că porţiunea respectivă de trotuar este un adevărat pericol public din cauza gropilor, denivelărilor şi crăpăturilor din asfalt. Este de la sine înţeles că la fiecare ploaie, pietonii trebuie să facă slalom printre bălţile care se formează în gropi sau să aibă cizme de cauciuc. În plus, pe alocuri sunt şi gunoaie aruncate, printre deşeurile care decorează trotuarul fiind chiar o oală. Pe alocuri, asfaltul nu mai există, pietonii fiind nevoiţi să calce direct în bălţi, în cazul unei ploi.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca promit că trotuarele din oraş vor fi reparate, inclusiv cel din zona Consiliului Judeţean. “Aleile şi trotuarele din oraş urmează să intre în primăvară într-un program de întreţinere şi reparaţii”, au precizat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Începerea lucrărilor de reparaţii şi întreţinere vor fi demarate în funcţie de gradul de deteriorare al obiectivelor respective.

abonare newsletter