Monitorul Cartierelor

Între Lacuri - Malul lacului, transformat în groapă de gunoi

O zonă verde de pe malul unuia din cele trei lacuri din cartierul Între Lacuri a fost transformată în depozit de deşeuri de mari dimensiuni.

Strada Tulcea Strada Tulcea

Zona din spatele garajelor de pe strada Tulcea nr. 2-4 a devenit un loc obişnuit pentru aruncarea unor deşeuri precum saci cu beton, vegetaţie uscată şi alte lucruri de mari dimensiuni. Astfel, malul lacului a ajuns o groapă de gunoi. Problema a fost sesizată autorităţilor locale de clujenii care locuiesc în zona respectivă. “Vă rog să interveniţi pentru salubrizarea zonei din spatele punctului de colectare gunoi, de pe strada Tulcea numerele 2-4, în spatele garajelor, pe malul lacului, lângă bătătorul de covoare. Se aruncă deşeuri precum: saci cu beton, brazi, vegetaţie uscată. Aceasta se aprinde de către diverse persoane, în această perioadă friguroasă, punând în pericol garajele din apropiere”, a scris un clujean pe un site specializat în sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei.

El a solicitat autorităţilor locale salubrizarea zonei mai des, precum şi interzicerea aruncării altor deşeuri, prin montarea unui panou şi amendarea celor care sunt prinşi asupra faptului.


Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au precizat că zona a fost curăţată de persoanele asistate social, iar poliţiştii locali vor intensifica verificările.

Ultimele Stiri
abonare newsletter