Monitorul Cartierelor

Restricții de circulație pe strada Dragalina

Atenție, șoferi. Circulația pe o porțiune a străzii Dragalina va fi închisă mâine, 5 decembrie.

Restricții de circulație pe strada Dragalina. Sursa: Google Maps Restricții de circulație pe strada Dragalina. Sursa: Google Maps

 

 


Restricții de circualție vor fi instituite marți, 5 decembrie, pe strada Dragalina, pentru desfășurarea unor lucrări în cadrul proiectului de revitalizare a malurilor Someșului. 

 


„Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că pentru executarea unor lucrări care fac obiectul proiectului european: «Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului» se impune restricționarea circulației auto în data de 05.12.2023 pe strada Dragalina, pe tronsonul cu sens unic de circulație adiacent străzii Nicolaus Copernicus (între strada Emil Racoviță pâna la ieșirea în tronsonul cu circulație, în ambele sensuri spre cartierul Grigorescu).

Astfel, circulația auto va fi restricționată între orele 10,00 – 14,00 în vederea executării lucrărilor de asfaltare, sens în care se va instala semnalizare rutieră aferentă”, a transmis municipalitatea.


„Rugăm toți participanții la trafic să evite pe cât posibil zona și să circule pe traseele alternative de deplasare, respectiv să respecte semnalizarea rutieră temporară instalată. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a mai arătat Primăria.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Strada Dragalina SE ÎNCHIDE din nou pentru mașini! Cât timp va fi deviată circulația?

Ultimele Stiri
abonare newsletter