Horoscop

HOROSCOP 28 decembrie 2021. O zodie trăiește o mare dezamăgire înainte de Anul Nou

HOROSCOP 28 decembrie 2021. Află ce ţi-au rezervat astrele! O zodie trăieşte o mare dezamăgire.

HOROSCOP 28 decembrie 2021. O zodie trăiește o mare dezamăgire înainte de Anul Nou HOROSCOP 28 decembrie 2021. O zodie trăiește o mare dezamăgire înainte de Anul Nou

 

 


Horoscop 28 decembrie 2021. Astrologii anunţă o zi plină de emoţie. În timp ce unii nativi debordează de energie, alţii ar putea trece prin încercări şi schimbări majore.

 


Horoscop 28 decembrie 2021. BERBEC

Abordezi o atitudine falsă în urma unui eveniment care nu s-a terminat aşa cum ai fi dorit, dar nu vrei să recunoşti nici în ruptul capului că ai fi rănit sau dezamăgit. Pe cine vrei să păcăleşti? Cineva te cunoaşte atât de bine că simte imediat în comportamentul tău că se petrece ceva neplăcut.

Horoscop 28 decembrie 2021. TAUR


Cei născuți în zodia Taur sunt dornici de învățare și studiu, de căutare a unor răspunsuri în alte sfere decât cele clasice, dorindu-și cu orice preț logică și rațiune în dialog și în gândire. Nativii sunt mai sociabili decât de obicei și pot cere mai multe explicații. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia planificării unei deplasări, unei vizite sau unei excursii.

Horoscop 28 decembrie 2021. GEMENI

Zodia Gemeni. Ești foarte creativ azi, iar o stare de bine îți cuprinde tot corpul. Energia pare că nu ți se mai termină, iar ideile curg la nesfărșit. Te-ai hotărât într-un final că e timpul să îți învingi temerile și să ajungi la obiectivele pe care ți le-ai propus. Vii cu niște abordări noi, o perspectivă mai largă, iar nimeni nu te poate opri.


Horoscop 28 decembrie 2021. RAC

Zodia Rac. Se apropie Anul Nou, iar mintea doar la asta îți stă: cu cine îl vei petrece? Nu știi nici tu ce vrei și cu cine ai vrea să fii. Nu vrei să stai cu familia, dar nu știi nici cum să faci să pleci de acasă, ca să te distrezi pe cinste. Chiar dacă te folosești de emoțiile altora ca să scapi basma curată, ar trebui să îți dea de gândit acțiunile pe care le faci.


Horoscop 28 decembrie 2021. LEU

Ai relaţii bune cu lumea din jur, echilibrate, moderate, fără a ajunge la extreme nici cu bucuria, nici cu tristeţea, nici cu furia. Ai parte de o atmosferă paşnică, caracterizată de reconcilieri şi împăcări, în cazul unor conflicte mai vechi, cu şansa ca totul să revină la normal după o perioadă mai dificilă. Îţi dai seama că ai nevoie de societate, oricum ar fi ea, şi încerci să te bucuri de prezenţa celor din jur, fără a pretinde imposibilul de la oameni.

Horoscop 28 decembrie 2021. FECIOARĂ

Cei născuți în zodia Fecioară se dedică prietenilor și petrec timp cu aceștia, își fac planuri și proiectează activități împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că vor exista și nemulțumiri și tensiuni care se vor accentua în special mâine și care vor decurge întocmai din nerespectarea unor planuri sau indicații de grup.

Horoscop 28 decembrie 2021. BALANŢĂ

Tensiunea din aer, specifică ultimelor zile din an, vă cam dă bătaie de cap. Nu luați totul personal, închideți ochii la micile înțepături și încercați să oferiți o atmosferă echilibrată atât în familie cât și la locul de muncă. Această perioadă vă prinde aglomerați, la muncă, dar de anul viitor, soarele va ieși și pe strada voastră. Răbdare.

Horoscop 28 decembrie 2021. SCORPION

Eşti obligat să reacţionezi rapid în situaţii urgente. Nu ai timp nici să analizezi situaţia, nici să stai să te gândeşti ce e mai bine pentru tine, deci fii pe fază şi nu pierde vremea meditând. Dacă nu eşti suficient de spontan, altul va fi mai iute decât tine şi va obţine ceea ce ţi se oferă acum cu un mic efort de voinţă.

Horoscop 28 decembrie 2021. SĂGETĂTOR

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea interesa în mod clar și evident de situația unei moșteniri, a unui credit, a unui litigiu aflat pe rol sau, în alte cazuri, poate fi vorba de partaje care reintră în atenția nativilor, taxe, asigurări. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să analizeze atent un astfel de context și să vadă cum îl pot întoarce în favoarea lor sau valorifica.

Horoscop 28 decembrie 2021. CAPRICORN

Capricornii nu au o zi prea bună din punct de vedere financiar, însă cu un plus de energie şi entuziasm găsiţi soluţii pentru a trece cu bine peste momentele mai puţin plăcute. Nu este musai să tăiaţi drastic din cheltuieli ci mai degrabă se pune problema de a găsi soluţii pentru a fi mai eficienţi si a analiza de mai multe ori înainte de a lua o decizie care s-ar putea să vă coste prea mult.

Horoscop 28 decembrie 2021. VĂRSĂTOR

Zodia Vărsător. Parcă azi nimic nu îți merită atenția. Nu te poți concentra, ceva nu e în regulă. Te simți puțin amețit, lucru care ar putea să se întâmple din cauza lipsei de somn și stresului care te-a acaparat din cap până-n picioare. Urmează o perioadă de relaxare și ai nevoie de puțină recreere. Încearcă să-ți iei mai multe pauze, altfel toate lucrurile vor merge rău.

Horoscop 28 decembrie 2021. PEŞTI

Cei născuți în zodia Pești sunt confuzi cu privire la o situație sentimentală și nativii pot prefera distanțarea sau solitudinea cu toate că nevoia de a iubi și a fi iubiți este foarte mare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă indulgență față de persoana iubită și față de copii pentru a evita o eventuală ruptură care cu greu va fi remediată.

CITEȘTE ȘI:

HOROSCOP 27 decembrie 2021. Berbecii încep săptămâna cu mult stres la locul de muncă. Ce le recomandă astrele?

Cum înșală bărbații în funcție de zodie. Care sunt nativii experți în infidelitate?

Cele mai periculoase zodii. Top 6 nativi care îți fac rău fără milă. Care sunt tendințele lor criminale?

Ultimele Stiri
abonare newsletter