Horoscop

Horoscop 30 noiembrie 2021. Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi superbă

Horoscop 30 noiembrie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de astăzi, 30 noiembrie 2021, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi superbă

Horoscop 30 noiembrie 2021. Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o zi de Sfântu Andrei excelentă cu multe planuri care ar trebui să se realizeze.

Berbec


Este o zi numai bună pentru a te odihni. Încarcă-ți bateriile, ai muncit destul în ultima perioadă. Relaxează-te din plin.

Taur


Familia îți este alături la bine și la greu, dar mai ales când vine vorba de distracție. E posibilă o deplasare în afara orașului.

 Horoscop 30 noiembrie 2021 Gemeni

Te bucuri de o stare generală excelentă. Sunt șanse mari să primești o invitație la o aniversare sau chiar tu să primești un cadou.


Rac

Primești vizita unor rude pe care nu le-ai mai văzut de o perioadă lungă de timp. E vremea să reiei unele legături.


Leu

E de așteptat să ai parte de o zi superbă, deși vremea nu ține cu tine. Compania oamenilor dragi este tot ce contează pentru tine.


Horoscop 30 noiembrie 2021 Fecioară

Atragi oamenii ca un magnet în jurul tău. Toată lumea vrea să fie prietenă cu tine, asta pentru că știi să întreții o discuție.

Balanță

Partenerul de viață este mai deschis ca oricând. Acum este momentul să dați cărțile pe față, să fiți sinceri unul cu celălalt.

Scorpion

Ai parte de o zi cu totul specială. Un sentiment plăcut te înconjoară și îți oferă o stare de spirit care te înalță din toate punctele de vedere.

Săgetător

Nimic nu iese așa cum ai plănuit. Din păcate, pentru tine astrele nu sunt aliniate. Trebuie să amâni lucrurile importante.

Capricorn

O ofertă de nerefuzat ajunge la urechile tale. Nu este cazul să te grăbești, consultă-te cu cineva apropiat înainte.

Vărsător

Ești în centrul atenției. Toată lumea vrea să stea în preajma ta și să discute cu tine, indiferent despre ce subiect este vorba.

Pești

Te superi din orice nimic și asta nu-ți prinde bine. Ar fi cazul să fii mai stăpân pe tine și să nu mai pui la suflet.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul iubirii pentru vara 2021. Ce zodii își vor găsi jumătatea și care sunt sortite dezamăgirii?

Zodiacul SEDUCȚIEI. Zodiile care sunt irezistibile în fața bărbaților

abonare newsletter