Actualitate

Cele mai mincinoase zodii. Care sunt nativii experți în minciuni?

Cele mai mincinoase zodii. Minciuna ne scapă de cele mai multe ori de probleme, sau uneori chiar ne bagă în probleme și mai mari. Un lucru este clar, nimeni nu minte pentru că își dorește acest lucru.

 

 


Cele mai mincinoase zodii sunt cele care încearcă mereu să scape de probleme, fără a răni persoanele din jur. Dar trebuie să luam în considerare faptul că „minciuna are picioare scurte!”.

 


Cele mai mincinoase zodii. Gemeni

Zodia Gemeni este predispusă minciunii de cele mai multe ori. La prima vedere, nativul din Gemeni nu pare narcisist, chiar este considerat un om care învață rapid și este foarte curios. Totodată, Gemenii sunt nervoși și inconștienți. Minciuna lor este consecința nesiguranței lor. Minciuna lor este una foarte natural, doar că uneori mai dau de probleme pentru că se răzgnândesc repede și își uit minciunile.

Cele mai mincinoase zodii. Rac

Zodia Rac este una foarte puternică din punct de vdere emotional. Racul are o imagine foarte bună în societate, acest lucru îl ajută să ăși ducă minciunile la capăt. El se pricepe cel mai bine la scuze, pentru a ieși din situații incomode. Un lucru este cert, spontanietatea lui îl ajută mereu să iasă din orice situație. Racii mint când simt că situația este stresantă pentru ei și vor să evite problemele.


Cele mai mincinoase zodii. Leu

Zodia Leu este cunoscută ca fiind una dintre cele mai încăpățânate și dominatoare zodii. Evident că lor le place drama și nu este de mirare că știu să joace teatru. Carisma lor este asul din mânecă atunci când vine vorba de minciună. Ei aleg să mintă pentru a-și face o imagine mult mai bună. Dacă îi prinzi cu minciuna s-ar putea să răbufnească pe tine.

Cele mai mincinoase zodii. Balnață

Zodia Balanță este una dintre cele mai mincinoase zodii. Ei au abilitatea de a te minți pe față, uneori chiar fără intenție, ci pur și simplu le scapă. Pun preț pe armonie, iar acest lucur îi impinge spre minciună. Ei cred că minciunile lor sunt inofensive şi vor să se pună bine cu cei din jurul lor şi să nu îi supere.


Cele mai mincinoase zodii. Capricorn

Zodia Capricorn este cea mai puternică zodie. Nu te aștepți la acești native să mintă foarte des, pentru că ei sunt cunoscuți ca fiind corecți. Ei bine, uneori mai recurg la minciuna când este nevoie. Minciunile lor sunt inoffensive, de cele mai multe ori legate de timpul său liber. Când vrea să evite o persoană, îi spune că are treabă pentru a nu intra în alte discuții.

Cele mai mincinoase zodii. Pești

Zodia Pești este foarte visătoare. Peștii sunt prietenoși, doar că de cele mai multe ori fac pe victima când vine vorba de o ceartă. De multe ori evită minciuna, însă dacă este în favoarea sa o folosește cu tot dragul. Din moment ce sunt mai mult oneşti decât neserioşi, minciunile lor sunt foarte greu de detectat.


CITEȘTE ȘI:

Ce defecte au femeile, în funcție de zodie. Care este cea mai încăpățânată femeie din zodiac?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter