FLOREȘTI

Centrul pentru copii cu dizabilități a fost inaugurat în Florești. Bogdan Pivariu: „Dispune de o capacitate de 90 de locuri”.

Centrul pentru copii cu dizabilități a fost inaugurat în Florești și dispune de o capacitate de 90 de locuri.

Copiii vor avea acces la servicii de kinetoterapie și logopedie. Sursă: captură foto/ Facebook/ Bogdan Pivariu Copiii vor avea acces la servicii de kinetoterapie și logopedie. Sursă: captură foto/ Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Centrul pentru copii cu dizabilități  a fost inaugurat în Florești și dispune de o capacitate de 90 de locuri, a anunțat primarul Bogdan Pivariu. 

 


„Sunt încântat să anunț inaugurarea Centrului pentru copii cu dizabilități, situat pe strada Gh. Doja, ce dispune de o capacitate de 90 de locuri. Aici, micuții noștri vor avea acces la servicii esențiale precum kinetoterapie, consiliere psihologică, logopedie și psihoterapie”, a precizat primarul comunei Florești. 

Programul centrului este între între orele 8:00 și 20:00, iar înscrierile sunt deschise online pe portalul primăriei sau la ghișeul nr. 4 al primăriei. De asemenea, fiecare copil înscris va beneficia de o evaluare detaliată din partea specialiștilor pentru a crea un plan de intervenție personalizat.


„Centrul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, având ca obiectiv principal facilitarea integrării sociale a acestora. Ne dorim să oferim sprijinul necesar pentru ca fiecare copil să-și atingă potențialul maxim și să se simtă acceptat și îngrijit. Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri și să le oferim oportunități de creștere și împlinire!”, a conchis Bogdan Pivariu. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bugetul de investiții în Florești s-a triplat în ultimii trei ani. Bogdan Pivariu: „Mărind bugetul, mărim și rezultatele”

Ultimele Stiri
abonare newsletter