FLOREȘTI

Pas înainte pentru noua grădiniță din Florești! A fost semnat contractul de construire

În comuna Florești va exista o nouă gradiniță. Primarul Bogdan Pivariu a semnat contractul de execuție pentru construirea grădiniței.

Grădiniță modernă în comuna Florești / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Grădiniță modernă în comuna Florești / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a semnat luni, 23 octombrie, contractul de execuție pentru construirea grădiniței din Tăuți, comuna Florești.

 


„Astăzi am semnat contractul de execuție pentru construcția noii grădinițe din Tăuți. Contractul are o durată de 18 luni și a fost semnat pentru o valoare de 3.181.486,79 lei, fără TVA.
Începe astfel execuția la încă o grădiniță în Florești”, a transmis Bogdan Pivariu.

Ce condiții va avea noua grădiniță?

Grădinița va oferi 3 grupe de clasă pentru învățământul preșcolar și spații anexe. Suprafața totală construită va fi de 459.11 mp. Clădirea existentă va fi reabilitată, extinsă și mansardată parțial, pentru a asigura spațiile necesare. 


Grădinița va dispune de:

  • o sală de grupă multifuncțională
  • filtru de primire
  • izolator
  • cabinet medical
  • hol cu vestiar
  • grupuri sanitare
  • oficiu
  • cameră tehnică. 

La mansardă, vor exista două săli de grupă, birou administrativ, vestiar pentru personal, grupuri sanitare, hol cu vestiare.


„Principalele lucrări propuse includ reabilitarea, extinderea, mansardarea și etajarea parțială a clădirii existente, recompartimentarea interioară, zidirea de noi goluri, înlocuirea finisajelor și tâmplăriilor, termoizolarea pereților exteriori, realizarea împrejmuirii și a amenajărilor exterioare. 
Acest proiect reprezintă un pas important pentru comunitatea noastră și va oferi condiții moderne și adecvate pentru educația copiilor noștri. Vă voi ține la curent cu evoluția lucrărilor!”, a adăugat Bogdan Pivariu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trafic INFERNAL pe Calea Florești! Călătorii au coborât din autobuze, mașinile circulă greu. FOTO

Bursele elevilor din Florești se majorează în anul școlar 2023-2024! Bursa de merit va fi de 600 lei

abonare newsletter