Externe

Un băieţel de 2 ani şi-a împuşcat accidental tatăl, în Florida

Un băieţel de 2 ani şi-a ucis accidental tatăl în Florida trăgând cu o armă încărcată lăsată nesupravegheată de părinţii săi, iar mama a fost pusă sub acuzare, au informat luni autorităţile locale, notează AFP.

Un băieţel de 2 ani şi-a ucis accidental tatăl în Florida trăgând cu o armă încărcată lăsată nesupravegheată de părinţii săi/ Foto: pixabay.com Un băieţel de 2 ani şi-a ucis accidental tatăl în Florida trăgând cu o armă încărcată lăsată nesupravegheată de părinţii săi/ Foto: pixabay.com

 

La sosirea lor la domiciliul victimei, pe 26 mai, lângă Orlando, poliţia, alertată printr-un apel, a descoperit-o pe mamă, Marie Ayala, în timp ce-i făcea masaj cardiac soţului ei, Reggie Mabry, lovit de un glonţ.


 

Forţele de ordine au crezut iniţial că bărbatul de 26 de ani, decedat puţin mai târziu la spital, s-a împuşcat, dar cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului le-a spus anchetatorilor că autorul loviturii fatale a fost fratele său de 2 ani, a explicat şeriful comitatului Orange, John Mina, într-o conferinţă de presă.
 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 



Pistolul se afla într-un rucsac pe care Reggie Mabry îl lăsase nesupravegheat pe jos, iar copilul, după ce l-a găsit, şi-a împuşcat tatăl în spate, care se juca pe computer, se arată în documentele instanţei. Cei cinci membri ai familiei, printre care o fetiţă de 5 luni, se aflau în aceeaşi cameră la momentul evenimentelor.

Ambii părinţi erau eliberaţi condiţionat după mai multe infracţiuni de neglijare a copilului şi consum de droguri, a subliniat şeriful.


„Proprietarii de arme care nu le depozitează în siguranţă sunt doar la o fracţiune de secundă distanţă de aceste tragedii”, a deplâns el.

Statele Unite sunt în mod regulat îndoliate de astfel de tragedii. În august 2021, un copil de 2 ani a confiscat astfel o armă lăsată într-un rucsac, înainte de a-şi ucide mama aflată în mijlocul unei întâlniri pe Zoom, cu un glonţ în cap.


Acest accident intervine şi în timp ce dezbaterea privind reglementarea armelor de foc face ravagii în ţară, după mai multe atacuri armate mortale într-un supermarket, un spital sau chiar o şcoală primară.

 

CITEȘTE ȘI:

Incident șocant la vânătoare. Un politician a fost împușcat mortal după ce a fost confundat cu un fazan

Copil de 5 ani, împușcat mortal în SUA de un grup de adolescenţi, în timpul filmării unui videoclip

Ultimele Stiri
abonare newsletter