Externe

Copil de 5 ani, împușcat mortal în SUA de un grup de adolescenţi, în timpul filmării unui videoclip

Un copil de 5 ani din SUA a fost împușcat mortal de un grup de adolescenţi, în timpul filmării unui videoclip pentru rețelele de socializare. Un adolescent de 13 ani a fost arestat și transferat într-un centru pentru minori.

Un băiat de 13 ani este suspectat că a tras accidental în timp ce mânuia o armă de foc. Un băiat de 13 ani este suspectat că a tras accidental în timp ce mânuia o armă de foc.

 

Un copil de cinci ani a fost împuşcat mortal în nordul Statelor Unite, în timp ce un grup de adolescenţi filma un videoclip pentru a-l posta pe reţelele de socializare, a anunţat sâmbătă poliţia din oraşul Brooklyn Park, statul Minnesota, relatează AFP.


Un băiat de 13 ani este suspectat că a tras accidental în timp ce mânuia o armă de foc, a precizat poliţia pe Facebook. El a fost arestat şi plasat într-un centru pentru minori.

Potrivit poliției, alți câțiva minori au fost prezenți la locul tragediei. Aceștia se aflau într-o casă situată la periferia orașului Minneapolis și încercau să filmeze un videoclip pentru rețelele de socializare.


35 de persoane împușcate de Ziua Recunoștinței

Armele de foc au făcut cel puţin alte 35 de victime joi în Statele Unite, când americanii au sărbătorit Ziua Recunoştinţei, una dintre cele mai populare sărbători ale ţării, potrivit site-ului Gun Violence Archives.

O fetiţă de cinci ani a murit în South Fulton, o suburbie a oraşului Atlanta. Familia ei a declarat pentru WCB-TV că fetiţa a declanşat accidental o armă lăsată pe un scaun. Poliţia a declarat însă că un copil de trei ani este cel care a tras accidental, informează Fox News.


Violenţele cu arme de foc au crescut de la începutul pandemiei în Statele Unite. Peste 40.000 de persoane au murit împuşcate de la începutul anului, inclusiv sinucideri, printre victime numărându-se şi 274 de copii sub 12 ani, potrivit Gun violence Archives.

CITEȘTE ȘI:

Stare de URGENȚĂ în Canada, lovită de inundații. Autoritățile au restricționat accesul la combustibil

Ultimele Stiri
abonare newsletter