Externe

53 de luptători grav răniți din Azovstal, evacuați în Mariupol! Coridor umanitar pentru alți 211 ucraineni

În Ucraina are loc un nou schimb de prizonieri. 53 de luptători grav răniți au fost evacuați din oțelăria Azovstal către zone cu asistență medicală, iar alți peste 200 au fost scoși printr-un coridor umanitar.

Un nou schimb de prizonieri / Foto: depositphotos.com Un nou schimb de prizonieri / Foto: depositphotos.com

 

 


Peste 260 de luptători ucraineni, dintre care 53 răniţi, au fost evacuaţi luni din oţelăria Azovstal, ultimul bastion al rezistenţei ucrainene în Mariupol, a anunţat un ministru adjunct ucrainean al apărării, Ganna Maliar, scrie AFP.

 


„La 16 mai, 53 de răniţi grav au fost evacuaţi din Azovstal spre Novoazovsk pentru asistenţă medicală, iar alţi 211 au fost transportaţi la Olenivka printr-un coridor umanitar”.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Ambele localităţi se află în teritoriu controlat de forţele ruse şi pro-ruse, a declarat ea într-o înregistrare video, precizând că mai târziu va avea loc „un schimb” de prizonieri.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Putin despre aderarea Suediei și Finlandei la NATO: „Desfăşurarea de infrastructuri militare pe teritoriile acestor ţări va antrena evident un răspuns”

Refugiații ucraineni sunt văzuți tot mai rău în Europa Centrală și de Est. „Resentimentele cresc, în timp ce disponibilitatea de a ajuta scade”

Ultimele Stiri
abonare newsletter