Externe

A început defilarea militară de 9 mai în Moscova, în plin război cu Ucraina. 11.000 militari prezenți. VIDEO

Defilarea militară cu ocazia marcării a 77 de ani de la victoria sovietică împotriva Germaniei naziste în timpul celui de-al doilea Război Mondial, prezidată de preşedintele rus Vladimir Putin, a început luni în Piaţa Roşie din Moscova.

A început defilarea militară de 9 mai în Moscova / Foto: captură video - The Telegraph A început defilarea militară de 9 mai în Moscova / Foto: captură video - The Telegraph

 

 


Defilarea militară cu ocazia marcării a 77 de ani de la victoria sovietică împotriva Germaniei naziste în timpul celui de-al doilea Război Mondial, prezidată de preşedintele rus Vladimir Putin, a început luni în Piaţa Roşie din Moscova, în plină campanie militară rusă în Ucraina, transmite EFE.

 


La eveniment nu participă niciun lider străin.

La parada de Ziua Victoriei, cea mai importantă sărbătoare a anului în Rusia, participă în schimb unităţi care au luat parte la invazia rusă în Ucraina, declanşată la 24 februarie.


Circa 11.000 de militari vor fi prezenţi la defilarea din Piaţa Roşie.

Manifestări similare vor avea loc în alte 28 de oraşe ruse, din Vladivostok, în Oceanul Pacific, şi până în Sankt-Petersburg, la Marea Baltică.

CITEȘTE ȘI:

Reprezentant al UE: Rezervele valutare ale Rusiei ar trebui confiscate pentru a reconstrui Ucraina

Țările de G7, pregătite să renunțe la petrolul rusesc: „Lovitura îl va priva pe Putin de veniturile necesare pentru război”

Ultimele Stiri
abonare newsletter