Externe

Jurnaliștii britanici de la Sky News, răniți de ruși lângă Kyiv. Au strigat degeaba: „Stop! We are journalists! F**k!” VIDEO

O echipă de jurnaliști britanici a fost prinsă într-o ambuscadă a trupelor rusești. S-au tras focuri de armă, iar doi jurnaliști au fost răniți.

Jurnaliști, împușcați de trupele rusești din Ucraina. Foto: Captură ecran video Youtube. Jurnaliști, împușcați de trupele rusești din Ucraina. Foto: Captură ecran video Youtube.

 

 


Aceștia fac parte dintr-o echipă, formată din cinci membri, de la postul britanic Sky News. Echipa a fost prinsă într-o ambuscadă, în timp ce încerca să ajungă să filmeze în orașul Bucha, în apropiere de Kyiv.

 


În imaginile video înregistrate chiar de aceștia se poate vedea cum se trag focuri de armă de către rupele rusești spre mașina în care se aflau și deși au strigat că sunt jurnaliști, atacul nu a încetat.

Jurnaliștii au precizat că deși au fost atacați, au avut totuși noroc și au scăpat cu viață, însă ucrainenii civili uciși zilnic de la începutul invaziei rusești nu sunt la fel de norocoși.

CITEȘTE ȘI:

Rușii au pus sub blocadă totală portul Mariupol. Ce rol are acest lucru în invazie? Doi jurnaliști, atacați violent de ruși

Ultimele Stiri
abonare newsletter