Externe

Copii arestați în Rusia, pentru că au protestat împotriva războiului. Cel mai mic are 7 ani. FOTO

Ministrul de Externe al Ucrainei susține că Vladimir Putin a arestat copii la Moscova din cauză că au protestat împotriva războiului pornit în Ucraina.

Copii arestați în Rusia, pentru că au protestat împotriva războiului. Cel mai mic are 7 ani. FOTO Copii arestați în Rusia, pentru că au protestat împotriva războiului. Cel mai mic are 7 ani. FOTO

 

 


Dmytro Kuleba, ministrul de Externe al Ucrainei a postat pe contul personal de Twitter o serie de fotografii cu copii care au fost reținuți în timpul protestelor de la Moscova.

Din imaginile făcute publice se pot observa cel puțin trei copii de vârstă școlară în ceea ce pare a fi o dubă de poliție.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Putin este în război cu copiii. În Ucraina, unde rachetele lui au lovit grădinițele și orfelinatele, precum și în Rusia. David, Sofia, Matei, Gosha și Liza, cu vârste între 7 și 11 ani, au petrecut această noapte în spatele gratiilor din Moscova, pentru afișele lor cu mesajul NU RĂZBOIULUI. Iată cât de speriat este acest om”, a scris Dmyto Kuleba.

Într-una dintre imagini, o fetiță în jachetă roz stă pe un scaun, în sediul poliției, iar după expresia micuței pare că ar fi plâns. 


Potrivit proiectului pentru drepturile omului OVD-Info, 6.385 de persoane au fost deja reținute în 50 de orașe din Rusia.

 

CITEȘTE ȘI:

Un desen emoționant realizat de o fetiță din Ucraina a devenit viral pe internet. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter