Externe

Măsuri drastice luate în Franța! Petreceri publice INTERZISE de Revelion. Accesul în restaurante, permis doar vaccinaților

Franța interzice petrecerile publice și focurile de artificii de Revelion. Din ianuarie, pașaportul sanitar va fi acordat doar celor vaccinați, nu și celor trecuți prin boală sau celor testați.

Măsuri dure anti-Covid, luate de Franța. Măsuri dure anti-Covid, luate de Franța.

De asemenea, în contextul răspândirii tulpinii Omicron, începând de azi, cei care vin din UK, le va fi permis accesul în țară doar dacă sunt francezi, au un partener francez sau sunt rezidenți în Franța.

Începând din ianuarie, a treia doză de vaccin va putea fi făcută la patru luni după cea de-a doua și tot de atunci, accesul în spațiile închise neesențiale (teatre, cinematografe, restaurante) se va face numai în baza certificatului de vaccinare, nu și cu dovada trecerii prin boală sau cu test, a anunțat premierul Franței, Jean Castex.


Petrecerile publice și artificiile de Revelion vor fi interzise, iar premierul a recomandat oamenilor care se reunesc de Crăciun sau în petreceri familiale să-și facă un test rapid înainte, chiar dacă sunt vaccinați.

CITEȘTE ȘI:

Când va începe valul Omicron în România? Epidemiolog: „Debutul poate avea loc mai repede decât anticipam”

Ultimele Stiri
abonare newsletter